jemimëtëtëfokusuar

ZGJIDHJEPërPërpunimine Valvulave Industriale nga Az

ZGJIDHJE SHPIMI PIMI PRINDICHME NDRYSHME

ZGJIDHJE自动组件

zgjidhje ppërpunimi我dy skaje


përcaktuesitkombëtarëtarëtartartaledeve,përvojë20-vjeçare,furnizues ipërcaktuarnga ngandërmarrjetushtarake ushtarake

KërkoniKuot

MirëseviniNëmakineriOtu亚搏手机客户端app下载rn

makineria 亚搏手机客户端app下载oturn - prodhuesi juaj ibesueshëmi makinrive p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p pere cila është një qendër marketingu dhe shitjesh jashtë shtetit e krijuar nga fabrikat tona të grupit, e cila është e fokusuar në R&D dhe prodhimin e makinerive me cilësi të lartë, me efikasitet të lartë për qëllime speciale për klientin, ne gjithashtu hartojmë zgjidhje të linjëssëdodhimitppërKlientinnga 0në100。

Industritë kryesore të përfshira në makineritë tona dhe linjat e prodhimit për valvula të ndryshme industriale, pajisje tubash, fllanxha, pjesë të makinerive të ndërtimit të energjisë, transportit, kallëpeve dhe industrive të tjera.

Torno Kthese Kineze Me Tre fytyraPërtrupin evalvulës

Kina Me Tre Fytyra ...

makina 官方下载cnc evusin pe valve p p p p p pnëppunimine valvulave,trupittëpompës,pjesëveTëvettëveletimittimitetjeTeve,pjesëveTëveletimittimitetjeTeve。
MakinëShpimidhe frezimi cn官方下载c e Tipit Gantry

Gantry Lloji 官方下载CNC Drilli ...

Seritë e makinerive të shpimit dhe bluarjes me shpejtësi të lartë 官方下载CNC të lëvizshme BOSM përdoren për shpime dhe përpunim me efikasitet të lartë të pllakave të mëdha, fllanxhave të energjisë së erës, disqeve, pjesëve unazore dhe pjesëve të tjera të punës.
龙卷风我菲莱蒂姆cnc mecil官方下载ësiTëlartë

浴缸CN官方下载C MeCilësiTëlartë...

Torno Filetimi itubaveështëprojektuarpet prejektuartërmbushurnevojat e fushavetënaftës,gjeologjisës,minierave,kimierave,kimikateve,ujitjes ujitjes bujqbujqësoredhe Industrise induntrisis kullimit kullimit。兹特·佩尔·帕特(ppershtathëmppInimin)
Torno MeMakinëQendroreppërrulmbështetetës

TornoNëQendërDrivePër...

Torno 官方下载CNC me dy skaje Torno CNC me dy skaje është një makinë efikase dhe me saktësi të lartë.Pjesa e punës e mbërthyer mund të kthejë rrethin e jashtëm, faqen e fundit dhe vrimën e brendshme në të njëjtën kohë.
龙卷风

龙卷风

Kjo seri tornosh 官方下载CNC është një tip i përgjithshëm dhe standard i makinerive automatike të përpunimit të metaleve, e cila mund të kryejë gjysmëfinerinë dhe përfundimin e pjesëve mekanike.Ka karakteristikat e strukturës së besueshme, opera të përshtatshme
QENDRAEPërpunimitVertikal CNC官方下载

PërpunimiVertikal C官方下载NC ...

Qendra e përpunimit 亚搏手机客户端app下载OTURN është bërë nga trupi më i mirë prej gize Mihanna me cilësi të lartë dhe mbështetësja e plotë e brinjëve, e cila është dhjetë herë më thithëse e goditjeve se teli i zakonshëm i çelikut.Derdhjet me brinjë në pjesën e brendshme të gypitKanëEkstreme
MakinëFrezeMe 5 Boshte tipit Gantry

Gantry Lloji 5-Bosht Mil ...

Sediljet E Shirititudhëzuesmajtas dhe djathtasjanëtët ndara nga nga tavolina epunësdhelartësiae mbylljes mundljes mundtërregullohetlirshëm。
龙卷风官方下载

我dy dy kolona cnc 官方下载...

Mundtëbëjëjëjëjëjërrafërtdhe t dhe t ssipërfaqescilindrike cilindriketëbrendshmedhe t jashtme jashtme jashtme,sipërfaqeskonike,planit
makinëshpimime pllaka gantry mecilësiTëshkëlqyer -makinëshpimime tub cnc -otu官方下载rn亚搏手机客户端app下载

gant mecilësiTëshkëlqyer...

Mundtëbëjëjëjëjëjërrafërtdhe t dhe t ssipërfaqescilindrike cilindriketëbrendshmedhe t jashtme jashtme jashtme,sipërfaqeskonike,planit
龙卷风自动kbritje meshumicëpërValvula -makinëshpueseme tub cnc  -  oturn亚搏手机客户端app下载官方下载

zbritje meshumicë自动...

Të gjitha makineritë tona ushqehen me kontrolluesin 官方下载CNC Huadian (ose Siemens, Fanuc), mund të arrijnë lidhjen e dyfishtë të boshtit dhe më pas të përfundojnë për të përpunuar vrimën e shpimit, fijen e vidës dhe sferën.
makinë龙卷风cncn官方下载ëstiltiltërinëkinë2021 -torno me dyfytyra- oturn -otur亚搏手机客户端app下载n

2021 stil i ri kina c ...

Qendra e përpunimit 亚搏手机客户端app下载OTURN është bërë nga trupi më i mirë prej gize Mihanna me cilësi të lartë dhe mbështetësja e plotë e brinjëve, e cila është dhjetë herë më thithëse e goditjeve se teli i zakonshëm i çelikut.Derdhjet me brinjë në pjesën e brendshme të gypitKanëEkstreme
Kina Meçmimtëlirëakinae Prodhimittëvalvulave -Makina e Shpimit Me fllanxha me bosht mekatërStacione -oturn -oturn亚搏手机客户端app下载

kinëçmimiilirëValv...

Mundtëbëjëjëjëjëjërrafërtdhe t dhe t ssipërfaqescilindrike cilindriketëbrendshmedhe t jashtme jashtme jashtme,sipërfaqeskonike,planit

Qendra E Lajmeve

姆苏姆

NaDërgoniMesazhin Tuaj:

shkruani mesazhin tuajkëtudhe na d nadërgoni