°дzis°LICISшLICILI

LTIMITHIP

r - мсLCINT

截取


побарарајц极

добредој都告亚搏手机客户端app下载

亚搏手机客户端app下载Oturn机械 - Вашиотдоверли抛气кој е центар за маркетинг и продажба во странство основан од нашите фабрики на групацијата, кој е фокусиран на истражување и развој и производство на висококвалитетни, високоефикасни индустриски машини за специјална намена до клиентите, ние исто така дизајнираме производствена линија решение за клиентите од 0 до 100. Изберете моментално најефикасен метод на обработка за клиентите и разумно заштедете ги трошоците за инвестирање во опремата и повратете ги влезните трошоци порано.

Главните индустрии вклучени во нашите машини и производни линии за различни индустриски вентили, цевководи, прирабници, делови за градежни машини енергија, превоз, калапи и други индустрии.

liste

рнисотриmццв...

官方下载cncomuшз讯。
lomourш客з执њLIm工作官方下载

цпμ -µпчалкаодтипот警 ...

Сериите на мобилните 官方下载CNC машини за дупчење и глодање со голема брзина BOSM се користат за високоефикасно дупчење и обработка на големи плочи, прирабници за енергија од ветер, дискови, прстени делови и други работни парчиња.
Високококвалитете归з

。官方下载

Струг за навој на цевки се дизајнирани да ги задоволат потребите на нафтените полиња, геологијата, рударството, хемиската, земјоделската индустрија за наводнување и одводнување.祸
цRTIMCILT

中心驱动...

Двоен 官方下载CNC струг Двојниот CNC струг е ефикасна и високопрецизна машина.Работното парче може истовремено да ги врти надворешниот круг, крајната страна и внатрешната дупка.
stum

stum

Оваа серија на 官方下载CNC стругови е општ и стандарден тип на автоматска машина за обработка на метал, која може да врши полуобработка и доработка на механички делови.Има карактеристики на сигурна структура, удобна опера
цRE。

官方下载cncВертикалнаобрабо类...

Центарот за обработка 亚搏手机客户端app下载OTURN е направен од најдоброто висококвалитетно тело од леано железо Mihanna и потпора со целосна ребра, што е десет пати повеќе амортизирано од обичната челична жица.Одливот со ребра на внатрешната страна на трупот има екстрем
lomouш客ззгг电њlipo

od od极e光讯。
цμminum。

官方下载cncдвојнаколонаверт...

Може да направи грубо и прецизно вртење на внатрешната и надворешната цилиндрична површина, конусната површина, рамнината, лицето на главата, жлебот, отсекувањето, постојаната линија...
lomouш客з执њLIMITHIMITHI -cncomoutiant -cnc gishiouti亚搏手机客户端app下载官方下载

→¼PIST...

Може да направи грубо и прецизно вртење на внатрешната и надворешната цилиндрична површина, конусната површина, рамнината, лицето на главата, жлебот, отсекувањето, постојаната линија...
автоматскистрμ亚搏手机客户端app下载

Сите нашите машини се хранат со Huadian 官方下载CNC контролер (или Siemens, Fanuc), може да постигнат двојно поврзување на вретеното, а потоа да завршат со обработка на дупка, навој за завртка и сфера.
2021γCCl度亚搏手机客户端app下载官方下载

睫状函

Центарот за обработка 亚搏手机客户端app下载OTURN е направен од најдоброто висококвалитетно тело од леано железо Mihanna и потпора со целосна ребра, што е десет пати повеќе амортизирано од обичната челична жица.Одливот со ребра на внатрешната страна на трупот има екстрем
lis函亚搏手机客户端app下载

lis li li liphth ...

Може да направи грубо и прецизно вртење на внатрешната и надворешната цилиндрична површина, конусната површина, рамнината, лицето на главата, жлебот, отсекувањето, постојаната линија...

цRE

°Öшете敦јâ€атапоракаов点“极,