Kita Luwih Fokus

Solusi Mesin Katup Industri Saka AZ

Solusi Pengeboran Kanggo Macem-Macem Industri

solusi螺纹pipa otomatis

Solusi Mesin Loro结束


Setter Standar nasional,Pengalaman 20 Taun,Pemasok ditunjuk perusahaan militer

njaluk Quote

Sugeng Rawuh Ing Mesin 亚搏手机客户端app下载Oturn

亚搏手机客户端app下载Oturn Machinery -Produsen Mesin Tujuan Khusus Sing Bisa dipercayayaiku pusat marketing & sales jaban rangkah sing diadegake dening pabrik-pabrik klompok kita, sing fokus ing R&D lan manufaktur mesin-mesin tujuan khusus industri sing bermutu tinggi, efisiensi dhuwur kanggo pelanggan, kita uga ngrancang solusi lini produksi kanggo pelanggan saka 0 nganti 100.PILIH SAIKI CARA加工Paling Efisien Kanggo Pelanggan,Lan Cukup Nyimpen Biaya Investapasi Peralatan lan Mbalekake Biaya biaya Inputsadurungé。

Industri Utama Sing Melu Mesin Lan Jalur Produksi Kanggo Macem-Macem Katup Industri,Fitting Pipa,法兰,Energi Bagean Mesin Konsin Konstuksi,Pengiriman,Cetakan Lan Industri Liyane。

中国三脸转动车床kanggo觉醒阀

中国三面转弯...

Mesin 官方下载CNC Khusus kanggo katup utamane digunakake kanggo ngolah katup,Awak Pump,Bagean Auto,Bagean Mesin Kontuksi Dll。
龙门型CNC钻井和铣床官方下载

tipe Gantry 官方下载CNC Bor ...

Bosm Gantry移动CNC Pe官方下载ngeboran Kacepetan Dhuwur Lan Seri Mesin panggilinganutamanédipigunakakéKanggongebo ngebo ngebo efisiensi dhuwur dhuwur dhuwur lan加工piring piring gedhe gedhe,法兰斯·戴玛(Cakram),卡克拉姆(Cakram),cakram,cakram,cakram,bagean ring lan lan Workpieces liyyane。
高质量的CNC管螺纹车床官方下载

PIPA 官方下载CNC吉隆坡Dhuwur ...

管线车床dirancang kanggo nyukupi kabutuhan lapangan lenga,Geologi,Pertambangan,Kimia,IrigasitetanènLanIndustri Got。Iku Cocok Kanggo加工Saka关节管,管道Pengeboran。
中心驱动器kanggo dhukungan滚筒

Bubut Penggerak Pusat ...

MESIN BUBUT 官方下载CNC KAPING PINDHO MESIN BUBUT CNC CNC KAPING PINDHO MINANGKA MESIN SING EFISIEN LAN PRESISI DHUWUR.WOOKSIECE夹夹Bisa ngowahi bunder bunder njaba,pasuryan mburi lan Bolongan lan bolongan utaman bolongan utama utama utama utama utama utama utama utama utama utama wektu sing padha。
bubut tipe平坦

bubut tipe平坦

Seri 官方下载CNC车床
官方下载CNC Vertikal加亚搏手机版app苹果下载工中心

Mesin 官方下载CNC Vertikal ...

Pusat mesin 亚搏手机客户端app下载OTURN digawe saka awak wesi Mihanna sing paling apik lan dhukungan iga lengkap, sing sepuluh kaping luwih nyerep kejut tinimbang kawat baja biasa.Castings karo iga ing nang fuselage duwe extre
龙门型5轴铣床

龙门tipe 5轴Mil ...

Kursi Ril指南Kiwa Lan Tengen Dipisahake Saka Meja Kerja,Lan Dhuwur Nutup bibisa diatur diatur kanthi bebas。
官方下载CNC双柱Vertikal炮塔车床

官方下载CNC Double Kolom Vert ...

Bisa Nggawe Kasar Lan Akurat Ngowahi Lumahing Silinder Internall Lan Ekstern,Lumahing Conical,Bidang,Pasuryan Sirah,Grooving,Grooving,Severance,Lin Konstan ...
Mesin Pengeboran Plat Gantry Sing Apik Banget -Mesin Pengeboran Tabung C官方下载NC -Ot亚搏手机客户端app下载urn

吉隆坡APIK GAN ...

Bisa Nggawe Kasar Lan Akurat Ngowahi Lumahing Silinder Internall Lan Ekstern,Lumahing Conical,Bidang,Pasuryan Sirah,Grooving,Grooving,Severance,Lin Konstan ...
Diskon Grosir Mesin Bubut Otomatis kanggo katup -Mesin Pengeboran Tabung C官方下载NC -Ot亚搏手机客户端app下载urn

Diskon Grosir ...

Mesin Kita Kabeh feed Karo Huadian 官方下载CNC控制器(Utawa Siemens,Fanuc),Bisa Entuk Link链接主轴Dobel dobel banjur banjur banjur rampung kanggo kanggo proses kanggo proses钻孔,螺纹螺纹局域网球体。
2021 Gaya Anyar China Mesin Mesin 官方下载Bubut CNC- Rong Face Turning车床 -亚搏手机客户端app下载  Oturn

2021 Gaya Baru China C ...

Pusat mesin 亚搏手机客户端app下载OTURN digawe saka awak wesi Mihanna sing paling apik lan dhukungan iga lengkap, sing sepuluh kaping luwih nyerep kejut tinimbang kawat baja biasa.Castings karo iga ing nang fuselage duwe extre
中国Rega Murah阀Mesin Produksi-四站轴法兰钻机 -  Oturn亚搏手机客户端app下载

中国Rega Murah Valv ...

Bisa Nggawe Kasar Lan Akurat Ngowahi Lumahing Silinder Internall Lan Ekstern,Lumahing Conical,Bidang,Pasuryan Sirah,Grooving,Grooving,Severance,Lin Konstan ...

Pusat Wata

liyane

Kirim Pesen Kanggo Kita:

Tulis Pesen Ing Kene Lan Kirim Menyang Kita